Spor

ABD'li kayakçı Beijing 2022'nin Ulusal Alp Disiplini Kayak Merkezi'ne hayran kaldığını söyledi

YANQİNG, 31 Ocak (Xinhua) -- ABD'li kayakçı Ryan Cochran-Siegle, Beijing Kış Olimpiyatları'nın mekanı olan Ulusal Alp Disiplini Kayak Merkezi'ne hayran kaldığını söyledi. Coch...

Abone Ol

YANQİNG, 31 Ocak (Xinhua) -- ABD'li kayakçı Ryan Cochran-Siegle, Beijing Kış Olimpiyatları'nın mekanı olan Ulusal Alp Disiplini Kayak Merkezi'ne hayran kaldığını söyledi. Cochran-Siegle, ABD Kayak & Snowboard Takımı'nın Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "#Yanqing'de ilk gün kayak yaptım ve yarışacağımız müsabaka alanı beni çok heyecanlandırdı" dedi.

ABD takımı ilk antrenmanını Pazar günü tamamladı ve 29 yaşındaki sporcu günün geri kalanında tüm dağı keşfettiğini ve "her şeye iyi bir şekilde ilk bakışı attığını" belirtti. Ryan Cochran-Siegle, "Muhteşem kar ve cezbedici alan heyecan verici bir yarış için gerekli koşulları yaratıyor" dedi.

ABD ekibi Cumartesi günü Beijing'in kuzeybatısındaki banliyölerde bulunan Yanqing Olimpiyat Köyüne geldi. ABD'nin, Beijing 2022'de Alp disiplini kayak dalında erkeklerde altı kadınlarda 11 sporcuyla yarışma hakkı bulunuyor. Bugüne kadar düzenlenen Kış Olimpiyatları'nda toplam 47 Alp disiplini madalyası kazanan takım Avusturya, İsviçre ve Fransa'nın ardından dördüncü sırada yer alıyor.