SHANGHAİ, 8 Kasım (Xinhua) -- Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) akıllı endüstri ve bilgi teknolojileri alanında sergilenen yapay zeka teknolojileri çok sayıda ziyaretçinin ilgisini çekti.

Çin'in Tianmen Dağı'nda Wingsuit Uçuşları Dünya Şampiyonası düzenlendi Çin'in Tianmen Dağı'nda Wingsuit Uçuşları Dünya Şampiyonası düzenlendi

Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) akıllı endüstri ve bilgi teknolojileri sergi alanında interaktif golfü deneyimleyen bir ziyaretçi, 7 Kasım 2023. (Fotoğraf: Zhang Jiansong/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) akıllı endüstri ve bilgi teknolojileri sergi alanında SoftBank'ın robotunu inceleyen bir ziyaretçi, 7 Kasım 2023. (Fotoğraf: Zhang Jiansong/Xinhua)

2-258

Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) akıllı endüstri ve bilgi teknolojileri sergi alanında Hexagon robot köpeklerinin performansını izleyen ziyaretçiler, 7 Kasım 2023. (Fotoğraf: Zhang Jiansong/Xinhua)

3-235Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) akıllı endüstri ve bilgi teknolojileri sergi alanında interaktif spor salonunu deneyimleyen bir ziyaretçi, 7 Kasım 2023. (Fotoğraf: Zhang Jiansong/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay