Çin

6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda en son teknoloji ürünler sergileniyor

Abone Ol

SHANGHAİ, 10 Kasım (Xinhua) -- Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda (CIIE) çok sayıda gelişmiş yeni ileri teknoloji ürünü, teknolojisi ve hizmeti sergileniyor.

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda (CIIE) Siemens'e ait bir bitki atölyesini inceleyen bir ziyaretçi, 8 Kasım 2023. (Fotoğraf: Chen Shuo/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda (CIIE) HEXAGON tarafından sergilenen robot köpekler görülüyor, 7 Kasım 2023. (Fotoğraf: Zhang Jiansong/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda (CIIE) Texas Instruments standında bir robot kolu el hareketleriyle kontrol eden bir personel, 9 Kasım 2023. (Fotoğraf: Wang Xiang/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda (CIIE) Hyundai Mobis standında sürücüsüz konseptli bir araca bakan ziyaretçiler, 8 Kasım 2023. (Fotoğraf: Xin Mengchen/Xinhua)