SHANGHAİ, 30 Ekim (Xinhua) -- 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) 5-10 Kasım tarihlerinde Shanghai kentinde düzenlenecek. Fuar için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 

Çin'in Shanghai kentinde düzenlenecek 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) ana mekanı olan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde çalışan işçiler, 29 Ekim 2023. (Fotoğraf: Ding Ting/Xinhua)

Çin'in Shanghai kentinde düzenlenecek 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) ana mekânı olan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde sergi alanını kuran işçiler, 29 Ekim 2023. (Fotoğraf: Ding Ting/Xinhua)

Çin'in Shanghai kentinde düzenlenecek 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) ana mekanı olan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde sergi alanını kuran işçiler, 29 Ekim 2023. (Fotoğraf: Ding Ting/Xinhua)

2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak 2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak

CIIEÇin'in Shanghai kentinde düzenlenecek 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) ana mekanı olan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde çalışan işçiler, 29 Ekim 2023. (Fotoğraf: Ding Ting/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay