SHANGHAİ, 3 Kasım (Xinhua) -- 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın 5-10 Kasım tarihleri arasında Shanghai kentinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Shanghai Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'ndeki hazırlık çalışmalarında ise son aşamaya gelindi.

Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenecek olan 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) standına giren Qualcomm çipleriyle yüklü akıllı bir elektrikli araç, 2 Kasım 2023. (Fotoğraf: Wang Xiang/Xinhua)

Çin'in Tianmen Dağı'nda Wingsuit Uçuşları Dünya Şampiyonası düzenlendi Çin'in Tianmen Dağı'nda Wingsuit Uçuşları Dünya Şampiyonası düzenlendi

Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenecek olan 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) için hazırlanan Baxter standında yer alan akıllı bir ameliyathane, 2 Kasım 2023. (Fotoğraf: Xin Mengchen/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai'da yaklaşan 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) için düzenlenen Uluslararası Veri Ekonomisi Endüstri Parkı'nın standı görülüyor, 2 Kasım 2023. (Fotoğraf: Wang Xiang/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai'da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) için hazırlanan Omron standında masa tenisi için antrenör robotunu test eden bir personel, 2 Kasım 2023. (Fotoğraf: Xin Mengchen/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay