SHENZHEN, 30 Ağustos (Xinhua) -- 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) öncesindeki arz ve talep eşleştirme toplantısı, Salı günü Shenzhen'de başladı. Toplantı, Guangdong-Hong Kong-Macao Büyük Körfez Bölgesi'nden 200'den fazla işletme ile CIIE'nin Akıllı Sanayi ve Bilişim Teknolojisi, Gıda ve Tarım Ürünleri ve Hizmet Ticareti sergi alanlarından yaklaşık 60 katılımcı için iletişim platformu oluşturdu.

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Shenzhen kentinde düzenlenen Çin Uluslararası İthalat Fuarı öncesindeki arz ve talep eşleştirme toplantısında keçi sütünden yapılmış sabun gösteren katılımcı, 29 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Mao Siqian/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Shenzhen kentinde düzenlenen Çin Uluslararası İthalat Fuarı öncesindeki arz ve talep eşleştirme toplantısında bir dilim İber jambonu gösteren katılımcı, 29 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Mao Siqian/Xinhua)

Çin: ABD, Taiwan'ı silahlandırmaya derhal son vermeli Çin: ABD, Taiwan'ı silahlandırmaya derhal son vermeli

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Shenzhen kentinde düzenlenen Çin Uluslararası İthalat Fuarı öncesindeki arz ve talep eşleştirme toplantısında ithal yaban mersinlerini alıcı ajans yetkilisine gösteren katılımcı (solda), 29 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Mao Siqian/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Shenzhen kentinde düzenlenen Çin Uluslararası İthalat Fuarı öncesindeki arz ve talep eşleştirme toplantısında birayı alıcı ajans yetkilisine tanıtan Polonya yatırım ve ticaret ajansı personeli (önde, solda), 29 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Mao Siqian/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Shenzhen kentinde düzenlenen Çin Uluslararası İthalat Fuarı öncesindeki arz ve talep eşleştirme toplantısında sergilenen mikroskop düzeneği, 29 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Mao Siqian/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay