FUZHOU, 25 Haziran (Xinhua) -- Kuliang ile Bağ Kurmak: 2024 Çin-ABD Gençlik Festivali'nin açılışı Pazartesi günü Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentinde gerçekleşti. Festival, Çin Halkı Yabancı Ülkelerle Dostluk Derneği, Fujian Eyaleti Halk Yönetimi ve Tüm Çin Gençlik Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenleniyor.  Etkinliğe 200'den fazla Amerikalı ve 300'den fazla Çinli genç katılıyor.

Çin'in ABD Büyükelçiliği Çin'in kuruluşunun 75. yıldönümü için resepsiyon düzenledi Çin'in ABD Büyükelçiliği Çin'in kuruluşunun 75. yıldönümü için resepsiyon düzenledi

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentine bağlı Kuliang'da diktiği dostluk ağacı için dileklerini yazan Amerikalı öğrenci, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Lin Shanchuan/Xinhua)

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentinde düzenlenen Kuliang ile Bağ Kurmak: 2024 Çin-ABD Gençlik Festivali'nin açılış töreni, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Qin Lang/Xinhua)

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentine bağlı Kuliang'da Kuliang ile Bağ Kurmak: 2024 Çin-ABD Gençlik Festivali kapsamında dostluk ağacı diken Çinli ve yabancı katılımcılar, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Qin Lang/Xinhua)

Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentine bağlı Kuliang'da Kuliang ile Bağ Kurmak: 2024 Çin-ABD Gençlik Festivali kapsamında dostluk ağaçları diken Çinli ve yabancı katılımcılar görülüyor, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Wei Peiquan/Xinhua)

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentine bağlı Kuliang'da Kuliang ile Bağ Kurmak: 2024 Çin-ABD Gençlik Festivali kapsamında Çin-ABD gençlik dostluk ormanı anıtının açılışını yapan Çinli ve yabancı katılımcılar, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Wei Peiquan/Xinhua)

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentinde düzenlenen Kuliang ile Bağ Kurmak: 2024 Çin-ABD Gençlik Festivali'nin açılış töreni, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Qin Lang/Xinhua)

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Fuzhou kentine bağlı Kuliang'da bulunan Milletler Kamu Hizmeti Topluluğu'nu ziyaret eden Çinli ve Amerikalı gençler, 24 Haziran 2024.  (Fotoğraf: Lin Shanchuan/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay