Xinhua

2023 CIFTIS'te sergilenen sürücüsüz araçlar yoğun ilgi gördü

Abone Ol

BEİJİNG, 4 Eylül (Xinhua) -- "Açıklık, kalkınmayı getirir; işbirliği ise karşılıklı fayda sağlayan bir gelecek yaratır" temasıyla 2-6 Eylül tarihleri arasında Çin'in başkenti Beijing'de düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı (CIFTIS) forumlar, müzakereler ve zirveler de dahil olmak üzere 200'ün üzerinde çeşitli etkinliğe ev sahipliği yapıyor.  Fuarda en son teknolojilerle donatılmış elektrikli ve sürücüsüz araçların sergilendiği alanlar ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. 

Çin'in başkenti Beijing'deki Shougang Park'ta düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nda (CIFTIS) otonom sürüşlü bir otobüs sergileniyor, 3 Eylül 2023. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)

Çin'in başkenti Beijing'deki Shougang Park'ta düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nda (CIFTIS) bir otomatik teslimat aracı sergileniyor, 3 Eylül 2023. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)

Çin'in başkenti Beijing'deki Shougang Park'ta düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nda (CIFTIS) otonom sürüşlü bir araç sergileniyor, 3 Eylül 2023. (Fotoğraf: Zhang Chenlin/Xinhua)

Çin'in başkenti Beijing'deki Shougang Park'ta düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nda (CIFTIS) bir çocuk elektrikli motosiklet deniyor, 3 Eylül 2023. (Fotoğraf: Zhang Chenlin/Xinhua)