Bu yıl 71. kez gerçekleştirilecek NBA All-Star'da mücadele edecek Batı ve Doğu Konferansı takımlarının ilk beşleri kesinleşti. NBA'den yapılan açıklamada Batı Konferansı'nın kaptanı Los Angeles Lakers'tan LeBron James, Doğu Konferansı'nın kaptanı ise Brooklyn Nets'ten Kevin Durant olduğu belirtildi.

Batı Konferansı ilk beşinde LeBron James ile NikolaJokic (Denver Nuggets), Andrew Wiggins (Golden State Warriors), Stephen Curry (Golden State Warriors) ve Ja Morant'tan (Memphis Grizzlies) oluştu.

Kevin Durant'in kaptanlığındaki üstlendiği Doğu Konferansı takımı ise Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), DeMar Derozan (Chicago Bulls) ve Trae Young'tan (Atlanta Hawks) oluştu.

Türk Milli Takımı Ermenistan Engelini 2 Golle Aştı Türk Milli Takımı Ermenistan Engelini 2 Golle Aştı

LEBRON JAMES REKORA YAKLAŞTI

Bu yılla birlikte üst üste beşinci kez kaptan seçilen LeBron James, kariyerinde 18. kez All-Star kadrosunda bulunuyor. LeBron James, Kobe Bryant'la All-Star sayılarını eşitledi. 19 kez All-Star seçilen ve rekoru elinde bulunduran Kareem Abdul Jabbar'a bir adım daha yaklaştı.

NBA All-Star kadrolarında yer alacak diğer isimler 3 Şubat'ta belli olacak. 10 Şubat'ta takım kaptanları oyuncu seçimi yapacak. NBA All-Star hafta sonu 18-20 Şubat tarihlerinde Cleveland'da düzenlenecek.

Editör: İRFAN KARSLI