Yaşam

20 Kasım günlük burç yorumları: Doğru yoldasınız ve bunu kabul etmelisiniz

20 Kasım Pazar günü günlük burç yorumları Rümeysa Ergüden tarafından yorumlandı. Peki koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor?

Abone Ol

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Önemli bir işbirliği, şu anda hayatınıza bariz faydalar sağlıyor olabilir. Buna rağmen, paylaşılan gücün adil bir şekilde paylaşılan bir sorumluluk yaratıp yaratmadığını merak edebilirsiniz. Omuzlarınıza çok fazla iş düştüğünü hissediyorsanız, muhtemelen diğer kişiyle kimin ne yaptığını konuşmanız gerekir. Bu konuşma rahatsız edici olsa da, dinamiği sürdürülebilir tutmak muhtemelen gerekli. Mağdur rolünün cazibesinden kaçının, sadece ileriye dönük dengeyi arayın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sizin için önemli olan birinin yanınızda olduğunu bilmek şu anda özellikle güven verici olabilir. Yakın bir ilişkide, manevi inançlar konusunda hemfikir olmak muhtemelen işleri kolaylaştıracaktır. Bu güvenlik duygusuna sahip olduğunuzda, daha büyük riskler alabilirsiniz. Daha önce imkânsız gelen birçok şey şimdi yeni hareket planınıza dahil olabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sıkı çalışmanız başkalarını etkileyebilir ve şu anda sizinle işbirliği yapmalarını teşvik edebilir. Öte yandan, elinizdeki bir görevden sapma ve tartışmaya girme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Muhtemelen işi bitirme konusunda tutkulu olduğunuz ve başkalarının sizin kadar kararlı görünmediğine inanamayacağınız için, bir otorite boşluğundan faydalanmak isteyebilirsiniz. Yarını da düşünerek saygınızı koruyun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Size yakın birinin desteğine güvenmek şu anda kendinizi özgürce ifade etmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, yine de belirli kelimeleri kendiniz bulmanız gerekecek. Zor bir konuyu ele almaya nereden başlayacağınızı bilemeseniz de, geri adım atmak ve duruma daha geniş, daha soyut bir şekilde yaklaşmak en azından sizi konuşturabilir. Manevi veya felsefi büyük resmi kavrayabildiğinizde, ayrıntıları doldurmak daha kolay hale gelir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evde büyük bir temizlik bugün verimli olabilir. Alanınızı konforlu hale getirmek için gerekli fiziksel çalışmayı yapmaya büyük olasılıkla istekli olsanız da, mali bir çıkar da çabalarınızı motive ediyor olabilir. Muhtemelen para toplamak için bazı satışlar yapabilirsiniz. Dikkatli olun, yalnızca kesinlikle size ait olan şeyleri boşaltın!

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sözlerin her zamankinden daha güçlü ama bu onların her zamankinden daha düşünceli oldukları anlamına gelmez. Yakın bir ilişkinizde bazı aldatıcı dinamikler varsa, dramın alevlerini kolayca daha yükseğe körükleyebilirsiniz. Belki de sorumluluk almak dışında ihtiyaçlarınızı karşılamanın bir yolu yokmuş gibi göründüğü için kendinizi haklı hissediyorsunuz. Kendinizi nesnel olarak değerlendirmek, başkalarından neye ihtiyacınız olduğunu ve kendi başınıza neler yapabileceğinizi açıkça ifade etmenize yardımcı olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evinizi veya aile durumunuzu iyileştirmek için para harcamak muhtemelen mantıklı görünüyor. Kendinize gerçekten neye doğru çalıştığınızı sorduğunuzdan emin olun. Kendinize, hedefleriniz hakkında gizli amaçlarınızı uygun bir şekilde dışarıda bırakan ayrıntılı bir hikaye anlatmış olabilirsiniz. Normalde sizin sorumluluğunuz olmayan bir alana girerek bir başkasına iyilik yaptığınıza inanıyor olsanız da, belki de farklı çıkarlar söz konusu. Yatırım yapmadan önce kendinize karşı dürüst olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Büyük bir hikaye muhtemelen bugün içinizde bir delik açıyor. Siz kim olduğunuzu biliyorsunuz ve bunu insanlara anlatmaya hazırsınız! Kendinizi kısıtlamadan hayatınızın en yoğun anlarına dalmak konusundaki kararlılığınız başkalarını da kapsamayabilir. Bazı insanlar şu anda daha hassas bir noktada olabilir. Kimin sizi duyacak donanıma sahip olduğu konusunda sağduyulu olun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir para meselesini perde arkasından kontrol etmek size son derece cazip gelebilir. Her fırsatta sizi kapatmak için manipülasyon kullanan birine karşı kendinizi savunmanın iyi bir yolu gibi görünebilir ancak devam eden çatışma ne olursa olsun saldırı, size geri tepme potansiyeline sahiptir. Muhtemelen durumu olduğundan daha acil görüyorsunuz. Hemen harekete geçmek için meşru bir zorunluluğunuz yoksa, işler düzelene kadar sessizce beklemek daha iyi bir plan olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Mevcut arkadaşlardan istikrarlı destek çok şey ifade ediyor. Muhtemelen zaman içinde pek çok değişiklikte sizinle birlikte olmuştur. Onlarla geçmişiniz ve geleceğiniz hakkında bir konuşma başlatmak zor olabilir, özellikle de her şeyi söylemeden bırakmaya alışkınsanız. Bazı sorularınızın yanıtları henüz mevcut olmayabilir. Ayrıntılar üzerinde tartışmak yerine, sonunda birlikte çözeceğinize inanmaya çalışın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Duyarlılığınızı gizli güç dinamiklerine alıştırmak size profesyonel olarak yardımcı olabilir. İster büyük bir şirket için ister kendiniz için çalışın, gerçekte emir komuta zincirinin her zaman olması gerektiği gibi çalışmadığını muhtemelen şimdiye kadar biliyorsunuzdur. Mali bir durum da tam olarak tanımlandığı gibi olmayabilir, bu nedenle herhangi bir resmi taahhütte bulunmadan önce muhtemelen biraz daha derine inmelisiniz. İnsanların sizi çıkarlarınıza uygun olmayan bir anlaşmaya yönlendirmesine izin vermeyin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlarınızla tatmin edici bir entelektüel bağlantı geliştirmek mümkün. Olayları normalden daha felsefi bir düzeye taşımak, son zamanlarda garip bir şekilde kafa karıştırıcı hale gelen duygusal dinamiklerin baskısını azaltabilir. Ekip olarak dönüştürücü iç görülere ulaşmanız mümkün olabilir. Bununla birlikte, sorununuza tam olarak uymayan uygun bir açıklamayı zorlamaya çalışmak, yalnızca hayal kırıklığınızı daha da artırabilir. Aradığınız anlayışın hazır olduğunuzda geleceğini kabul etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.