Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu

Organizatörlerin verdiği bilgiye göre, hem çevrimiçi hem de çevrim dışı olarak gerçekleştirilecek bu yılki fuarda toplamda 397 yabancı şirket yer alacak. Ticaret Bakanlığı yetkilisi Jin Yuan, çeşitli alanlarda Çin-ASEAN işbirliğini derinleştirmek ve iki taraf arasında üst düzey diyalog platformunu güçlendirmek amacıyla fuar sırasında toplam 148 ekonomiyi ve ticareti destekleme aktivitesi ile 26 üst düzey forum gerçekleştirileceğini söyledi.

Fuarın 102 bin metrekarelik bir sergileme alanına sahip olacağını söyleyen Jin, bunun önceki yıl düzenlenlenen fuarlarla aşağı yukarı aynı büyüklükte bir alan olduğunu ifade etti. Bu yıl, Çin ile Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) arasındaki diplomatik ilişkilerin 30. yıl dönümünü simgeliyor. Etkinliğin platform olarak hizmet verme işlevinin geliştirilmesine yardımcı olacak olan bu yılki fuarın aynı zamanda Kuşak ve Yol İnisiyatifi ile Bölgesel Kapsamlı Ekonomik Ortaklık'ın kurulmasına da daha fazla hizmet etmesi bekleniyor.

Editör: İRFAN KARSLI