Yaşam

17 Ağustos günlük burç yorumları: Gökyüzü ‘aşk yakın’ diyor!

17 Ağustos günü, burç yorumları astrolojiseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 17 Ağustos Çarşamba, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Abone Ol

KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)

Bugün çevrenizle yoğun bir iletişim halinde olabilirsiniz. Güçlü tutumunuz yakın ilişkilerinizde ve kariyerinizde olumlu yansıyabilir.

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)

Bugün maddi konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Ortak iş yaptığınız kişilere fikirlerinizde kabul ettirmede zorlanabilirsiniz. Gün içerisinde sezgilerinizi dinlemenizde fayda var.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Bugün düşüncelerinizi özgürce ortaya koyabilirsiniz. Kendinizle ilgili duvarları kaldıracağınız bir gündesiniz. İnsanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini umursamamaya özen gösterin. Çünkü hayat tarzlarınız oldukça farklı.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Bugün kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizde fırtınalar kopuyor ancak hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İstek ve arzularınızı hiç kimseyi huzursuz etmeden gerçekleştirebilme becerisine sahipsiniz.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Bugün partnerinizle sosyal içerikli organizasyonlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru keyfiniz yerine gelebilir. Ruhsal manada çıkış yolu bulamadığınız konular için mutlaka yardım almalısınız.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Bugün çevrenizin sizi gereksiz yere yargılamasına izin vermemelisiniz. Birçok sorunun üst üste gelmesi keyfinizi kaçırabilir. Hayatınızla ilgili yepyeni yapılanmalar içerisine girebilirsiniz. Bu yönde ilk adımları atacağınız bir gündesiniz.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)

Bugün ailenizle, bazı önemli konularda fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Ancak bu durum belki de sizin artık aileyi ilgilendiren konularda tek başına sorumluluk almanızın da önüne geçebilir.

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

Uzunca süredir tanıdığınız bir arkadaşınızın size olan ilgisini fark edeceksiniz. Onun hayatında aşk ve ilişkilere dair bilmediğiniz yönleri olduğunu keşfedeceksiniz. Gökyüzü size 'Aşk yakın' diyor. Maddi konulara yaklaşımınız ise şu sıralar pek gerçekçi değil. En kısa sürede hem kişisel hem de aile bütçeniz ile ilgili revizyona gitmelisiniz.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Bugün, partneriniz ile olan ilişkinizde duygularınızı karşılıklı test edecek ve kendinizi sınava tabii tutulmuş hissedeceksiniz. İletişimde agresif olabilir, sonradan pişman olacağınız sözleri söylerken kendinizi bulabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

İşyerinizde iş arkadaşlarınız ya da ortaklarınız ile yeni bir projeye başlamak üzeresiniz. Partnerinizden alacağınız destek ile bazı yükselişlere çok hızlı ilerleyebilirsiniz Hayatınızda karşılaşabileceğiniz her türlü zorluklar karşısında kendinizi donanımlı hissediyorsunuz.

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Pek çok konu ve fikir arasında bocalayabilirsiniz. Maddi konularda yatırım yapmak için gökyüzü uygun olmamakla birlikte kimseye borç para vermeyiniz.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Bugün biraz fazla aceleci ve tahammülsüz olabilirsiniz. Her şeyin çok çabuk sonuçlanmasını istemeniz sizi hata yapmaya zorlayacaktır. Gün içerisinde dokunduğunuz pek çok konu parlayacak.