KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu, yolda yürürken aniden dans etmeye başlayacağınız günlerden biri. Hayatın sunduğu günlük sürprizleri tanımak ve değerlendirmek her zamankinden mümkün. Korktuğunuz bir konuda atacağınız ilk adım size bir yol açmak için yeterli olacak ve devamı çorap söküğü gibi gelecek!

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şimdi size ait olmayan şeyleri sahiplenmemek her zamankinden daha büyük bir önem taşıyor. Delici gözleriniz, sizden saklanan şeyleri kolayca fark edebilir ve bu yeni bilgiler kafa karıştırıcı olabilir. Karşınıza çıkanlar haricinde bir şeyleri kurcalamak, yapabileceğiniz en kötü şey.

Yaş Alanlar, Tai-Chi ile Denge Kuruyor Yaş Alanlar, Tai-Chi ile Denge Kuruyor

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir sonraki ‘olması gereken’ şey hakkında çok fazla düşünmemeye çalışın. İşler her zaman planlandığı gibi gitmeyebilir, bu yüzden meyve verme garantisi olmayan bir şeye güvenmeyin. İşleri kendi yönteminize göre yapın ve sonuçlara fazla takılmamaya çalışın. Şimdi önemli olan sürecin tadını çıkarmak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün özellikle bitkilere daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Bu mecazi olarak da sizin içinizde çiçek açmasına yol açar. Şu anda sizin için son derece önemli olan köklerinizi hatırlamanıza yardımcı olması için hayatınızdaki organik şeyleri besleyin. Çevrenizdeki ortamı anlamak için Dünya'nın derinliklerine inin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarının güvensizliklerinin veya bir konu hakkındaki yüzeysel anlayışlarının ilerlemenize engel olmasına izin vermeyin. Olaylara yaklaşma şeklinizin belirgin bir avantajı var. Güçlü yönlendirmeye ihtiyaç duyanlar üzerinde iradenizi kullanmaktan çekinmeyin. Cevaptan eminseniz, bunu söylemekten çekinmeyin. İnsanlar yönettiğiniz yoldan hoşlanmıyorsa, takip etmeleri gerekmez.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kimin omzunda ağlayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Genellikle sizinki, herkesin yaslanabileceği omuzdur. Gömleğinizin yakası muhtemelen size dökülen tüm gözyaşları sayesinde sırılsıklam olmuştur. Başkalarına karşı şefkatiniz kesinlikle en güçlü yönlerinizden biridir, ancak bunun aynı zamanda en büyük zayıf yönlerinizden biri olabileceğinin de farkında olun.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir hazırlandığınız ancak başlayamadığınız bir konuda nihayet gereken cesareti sağlayabilirsiniz. Bir kez başladıktan sonra her şeyin çok hızlı ilerleyeceğini düşünerek hareket edin ve sonuçlara hazırlıklı olun. Kendinize güvenmiyorsanız daima geri dönüş kapısını açık tutun. İşler kontrolden çıkabilir!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün büyük vaatlere karşı dikkatli olun. Bu, insanların işlerin nasıl yürüyeceği konusunda gerçekçi olmadıkları için oyun oynama olasılığının daha yüksek olduğu günlerden biri olabilir. Kendinizi savunmasız olarak açtığınız yakınlarınız, istemeden de olsa yararınıza olmayan davranışlarda bulunabilirler.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendiniz için birkaç jest yapmaktan çekinmeyin. Bunu yaparken, başkaları için de bazı şeyler deneyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların hoş ruhuyla uyum içinde olmaya yatkınsınız. Öte yandan, özellikle olumsuz veya huysuzlarsa, başka bir yere gitmekten çekinmeyin. Kolay bir şey olmasa da size iyi gelmeyen şeyleri bırakmadan, gelenlere yer açamazsınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün şov yapabilen ve hayal gücünüzü uzak bir diyara taşıyabilenlere yönelmeniz muhtemel. Bu ihtiyacı karşılamak için medyaya yönelmek yerine başkalarında bu kaliteyi arayın. Dikkatli olmazsanız, bütün gün kimseyle konuşmadan geçirebilirsiniz. Gerçek hayatın, radyo dalgaları üzerinden gelebilecek herhangi bir şeyden çok daha zenginleştirici olduğunu unutmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sizi gerçeğe indirmeye çalışanlar yerine bugün sizi yukarı taşıyan ve hayallerinizi teşvik edenlerle bağlantı kurun. Her zamankinden daha fazla parlamanız gerekiyor ve bu dileğin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok. Takdire şayan insanlarla ve asil amaçlarla uyum içinde olduğunuz sürece, her şey sizin için harika olacak, o yüzden devam edin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda büyük bir hamleyi tamamlamanın eşiğindesiniz. İlk tepkiniz, durumun her bir parçasının artıları ve eksileri ile boğuşurken tek başına müzakere etmek olabilir. Çok fazla ayrıntıyla kafanızı aşırı yüklememeye çalışın. Genel resme bakın. Belki aradığınız cevabı bir yürüyüşte bulacaksınız. Bu süre zarfında kafanızı gereksiz dağınıklıktan arındırabilirsiniz.