Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu

11. Çin (Makao) Uluslararası Yat İthalat ve İhracat Fuarı'nın açılış töreni Perşembe günü Makao'nun Coloane kentindeki Yat Limanı'nda yapıldı. Toplam 60.000 metrekarelik bir alanı kaplayan fuar Almanya, Fransa, ABD, İtalya ve İngiltere dahil olmak üzere 10'dan fazla ülkeden katılımcıyı ağırlıyor. Fuarda 20 markadan toplam 37 yat sergileniyor.

Çin'in güneyindeki Makao'da düzenlenen 11. Çin (Makao) Uluslararası Yat İthalat ve İhracat Fuarı'ndan bir manzara, 11 Kasım 2021. (Fotoğraf: Cheong Kam Ka/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Makao'da düzenlenen 11. Çin (Makao) Uluslararası Yat İthalat ve İhracat Fuarı'nı ziyaret eden insanlar, 11 Kasım 2021. (Fotoğraf: Cheong Kam
Çin'in güneyindeki Makao'da düzenlenen 11. Çin (Makao) Uluslararası Yat İthalat ve İhracat Fuarı'nı ziyaret eden insanlar, 11 Kasım 2021. (Fotoğraf: Cheong Kam Ka/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Makao'da düzenlenen 11. Çin (Makao) Uluslararası Yat İthalat ve İhracat Fuarı'nın açılış töreninde gerçekleştirilen bir su jeti gösterisi, 11 Kasım 2021. (Fotoğraf: Cheong Kam Ka/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI